Gianni Ferrari Turbo 4 Fifty

 

Nejvýkonnější sekačka se sběrem na trhu, která seče i v extrémních podmínkách (sečení mokré, přerostlé trávy se sběrem bez ucpání)

Největší zásobník na trhu 1400 litrů

Výška zdvihu zásobníku pro výsyp posečené hmoty je 230 cm

Výkonová škála 50 HPNáhon 4×4

Revoluční kosící ústrojí s 8 noži (nože v párech nad sebou) pro větší efektivitu kosení

Pracovní záběr 170 cm

Pohodlná sedačka Gramer s opěrkami

Dva nože nad sebou – v patentovaném kosícím ústrojí se nachází čtyři páry nožů. V každém páru jsou nože uchyceny nad sebou. Toto řešení se zasazuje o rozsekání trávy na velmi krátké části. Systém sběru je pak spolehlivější a výkonnější.

Revoluční kosicí ústrojí – nože rotují směrem od otvoru pro sběr – dochází tím k rovnoměrnému rozložení pokosené hmoty v ústrojí a tím i snadnějšímu průchodu výstupním otvorem.

Unikátní systém sběru – když tráva opouští žací ústrojí, je unášena silným proudem zajištěným výkonným metačem. Robustní lopatky metače pak ještě před ústím do zásobníku dodávají pokosené hmotě další kinetickou energii.

 

Výsledkem je méně časté vyklápění zásobníku, méně přejezdů a výrazně lepší ekonomika provozu.

Kombinace poměrně drobného skupenství pokosené hmoty a silného průchozího proudu se zasazuje o spolehlivost sběru i ve velmi náročných podmínkách a relativně vysoké pracovní rychlosti.


Příslušenství:

Radlice – hydraulicky nastavitelná radlice, šířka radlice 130 cm

Sněhová fréza – dvoustupňová hydraulicky ovládaná sněhová fréza, pracovní záběr 130 cm s ochranným štítem.

Vysávací hadice – vakuová trubice o délce 5 m opatřena nerezovou hubicí. Zásobník lze vybavit vnitřním jemným filtračním sítem

Zametací kartáče se sběrem – pracovní záběr 150 cm, dva kartáče smíšené prach/ocel poháněna dvěma hydraulickými motory, seřiditelný tlak a pozice kartáčů

Žací ústrojí – zadní odhoz/mulčování – k dispozici pracovní záběr 130, 150 nebo 165 cm

Vertikutátor  – příslušenství pro odstranění mechu a přípravu povrchu pro osivo s pracovním záběrem 100 cm, ke skarifikátoru lze připojit i nasávací hubici

Cepové žací ústrojí – pracovní záběr 150 cm

Korbelový sypač –  Simed, objem 0,4 m3

Rozmetadlo –  Polaro, 70 litrů s ovládáním z místa obsluhy

 

Pro více informací ohledně příslušenství nás neváhejte kontaktovat.